Th. Bakker huisartsenpraktijk – Sneek
Header afbeelding
Th. Bakker huisartsenpraktijk
Dr. Kuyperlaan 1 8603 AZ
Sneek

Welkom bij Th. Bakker Huisartsenpraktijk

Heeft u al toestemming gegeven?

Het delen van uw medische gegevens gebeurt via het Landelijk Schakelpunt, maar alleen als u dat goed vindt. Heeft u nog geen toestemming gegeven dan vragen wij u dit te doen via www.volgjezorg.nl

Co-assistent

Van maandag 10 juni tot en met vrijdag 5 juli loopt er een co-assistent mee met dr. Stilma en dr. Bakker. De co-assistent ziet ook zelfstandig patiënten waarbij aan het einde van ieder consult overleg zal plaatsvinden met de huisarts zelf.

Het kan dus zijn dat u gezien wordt door onze co-assistent. Dit gaat altijd in overleg met u en u kunt het natuurlijk aangeven als u dat liever niet wilt.

Afspraken maken

Voor het maken van een afspraak kunt u gebruik maken van  Uw Zorg Online of de uwzorgonline app welke u op uw telefoon of iPad kunt downloaden. Met uw DigiD kunt u inloggen en gebruik maken van Uw Zorg Online. Bij de vraag of u een account heeft kiest u voor ‘nee’. 

Heeft u in het verleden een account aangemaakt dan kunt u ook inloggen DigiD en kiest u voor ‘ja’ bij de vraag of u een account heeft. U kunt dan inloggen met het mailadres waarmee u in het verleden een account heeft aangemaakt. U kunt niet inloggen met een ander mail adres. 

Heeft u geen account aangemaakt in het verleden dan heeft u een DigiD nodig om in te kunnen loggen.  Heeft u geen DigiD dan kunt u deze aanvragen via digid.nl. Ook voor uw kind kunt u een DigiD aanvragen. 

Via Uw Zorg Online kunt u uw medisch dossier inzien. Hierin kunt u zien welke medische gegevens van u bekend zijn bij uw huisarts of ziekenhuis. Ook krijgt u een overzicht van uw medicatie te zien en kunt u verwijsbrieven terugvinden. U kunt herhaalrecepten aanvragen, een afspraak maken met de huisarts of de assistente, medische (niet spoedeisende) vragen stellen, uitslagen bekijken en uw dossier inzien wanneer het u uitkomt.

Komt u er niet uit met Uw Zorg Online dan kunt u uw vraag stellen via de patienten helpdesk. Voor veel gestelde vragen kunt u terecht op Veel gestelde vragen – Consumenten – Uw Zorg Online.

Maakt u liever telefonisch een afspraak dan kan dat tussen 8 en 12 uur.

Apotheken Sneek e.o.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een van de apotheken:

Coronatest en coronavaccinatie

Testen op corona: Het is niet meer nodig om een coronatest te doen. Ook een corona zelftest is niet meer nodig. Kijk hier voor meer informatie over het testen op corona.

Vaccineren: Recente informatie betreffende coronavaccinaties kunt u vinden op www.rijksoverheid.nl of via Mijn vraag over vaccineren. Antwoord op veel gestelde vragen over het virus vind u op de site van het RIVM, alles overzichtelijk op één plek. De advieslijn van GGD Fryslân is te bereiken via T 088-2299333

Heeft u nog vragen en/of twijfels over vaccinatie, dan kunt u ook bellen met de twijfeltelefoon 088-7 555 777, bereikbaar  ma t/m vrij van 8.30-16.30 uur.

Coronabewijs: Recente informatie betreffende coronabewijs of vaccinatiebewijs kunt u bekijken op www.rijksoverheid.nl.