Th. Bakker huisartsenpraktijk – Sneek
Header afbeelding
Th. Bakker huisartsenpraktijk
Dr. Kuyperlaan 1 8603 AZ
Sneek

Welkom bij Th. Bakker Huisartsenpraktijk

Hier vindt u informatie over de organisatie van de praktijk, veel antwoorden op gezondheidsvragen, gezondheidsnieuws en nuttige links.

Coronavaccinatie

Heeft u een uitnodiging van de GGD gekregen om u te laten vaccineren dan kunt u ook via Coronatest.nl online een afspraak inplannen.

Inmiddels heeft de vaccinatieronde door de huisartsenpraktijk voor de mensen geboren in 1956, 1957, 1958, 1959 en 1960 plaats gevonden. De datum voor de tweede ronde is bekend bij deze groep.

Kijk ook voor de meest actuele planning van de vaccinatiecampagne op de RIVM site of op de site van de rijksoverheid. Voor meer informatie over het maken van een vaccinatieafspraak maken bij de GGD verwijzen wij u naar de RIVM site.

Mensen met een ernstig overgewicht (BMI van 40 of hoger)  of een medische indicatie krijgen met voorrang een vaccinatie bij de GGD. Valt u binnen deze groep dan heeft u van uw huisarts een brief ontvangen welke u voorrang geeft bij het maken van de afspraak bij de GGD.

Vragen omtrent het Corona-vaccin

Veel voorkomende vragen als veiligheid, de werking of informatie over het vaccin kunt u beantwoord krijgen via de site van het RIVM of via coronavaccinatie.nl.  Heeft u na het lezen van deze informatie nog andere vragen, dan mag u altijd telefonisch contact opnemen met de huisartsenpraktijk.

Coronavirus

Blijf thuis wanneer u klachten heeft van hoesten, verkoudheid, zere keel, benauwdheid of koorts. Wilt u zich laten testen? Maak een afspraak voor een coronatest. U kunt een testafspraak maken via 0800-1202 of digitaal via Coronatest.nl.

Het coronavirus leidt tot veel vragen. De huisartsen hebben via de website Thuisarts.nl veel van deze vragen beantwoord.

Maatregelen in de praktijk

  • Kom niet onaangekondigd naar de praktijk.
  • Heeft u een afspraak? Draag een mondkapje en desinfecteer uw handen bij de ingang.
  • In plaats van op het spreekuur te komen, kunt u ook online uw vragen stellen. Daarvoor is het wel nodig dat u zich heeft aangemeld via de knop Registreren. Deze online consulten zijn niet voor spoedeisende situaties. Uiteraard kunt u ook telefonisch uw vragen stellen aan de assistente.
  • Niet genoeg plaats in de wachtkamer? Meldt u even bij de balie en wacht buiten.

Bent u positief getest op Corona?

Meld dit dan ook aan onze huisartsenpraktijk. Als wij weten dat u corona heeft, kunnen we goede voorzorgsmaatregelen treffen zodat de huisarts en de medewerkers u veilig zorg kunnen bieden. Ook als u corona heeft, kunt u nog steeds met uw vragen bij de huisarts terecht.

Corona – hoe hou je het hoofd koel?

Het Coronavirus houdt ons allen bezig: we wassen vaak onze handen, we blijven thuis zoveel we kunnen, we houden 1,5 meter afstand van elkaar. De maatregelen zullen duren tot het virus is overwonnen. Wat doen we om ons hoofd koel te houden en niet in de stress te schieten door alle berichten en maatregelen rondom het coronavirus? Hier zijn 8 tips om de rust te bewaren en 3 tips om goed voor elkaar te zorgen, opgesteld door Jos Somsen, een collega praktijkondersteuner GGZ.

Regel met gemak uw zorg online!

Via onze website kunt u 24 uur per dag veilig uw zorg online regelen. U kunt hier herhaalrecepten aanvragen, een afspraak maken met de huisarts, de assistente en de praktijkondersteuner (tijdens de Corona-epidemie tijdelijk uitgeschakeld) en medische (niet spoedeisende) vragen stellen, uitslagen opvragen en uw dossier inzien.

Heeft u al toestemming gegeven?

Het delen van uw medische gegevens gebeurt via het Landelijk Schakelpunt, maar alleen als u dat goed vindt. Heeft u nog geen toestemming gegeven dan vragen wij u dit te doen via www.volgjezorg.nl