Patiëntenomgeving – Th. Bakker huisartsenpraktijk – Sneek
Header afbeelding
Th. Bakker huisartsenpraktijk
Dr. Kuyperlaan 1 8603 AZ
Sneek

Patiëntenomgeving

Hier kunt u inloggen met uw DigiD. Heeft u in het verleden een account aangemaakt dan kunt u ook inloggen DigiD en kiest u voor ‘ja’ bij de vraag of u een account heeft. U kunt dan inloggen met het mailadres waarmee u in het verleden een account heeft aangemaakt. U kunt niet inloggen met een ander mail adres. 

Met Uw Zorg Online regelt u zelf uw zorg wanneer het u uitkomt. Download hieronder de app en voeg onze praktijk toe.

Download de Uw Zorg Online app (iOS)

Download de Uw Zorg Online app (Android)

Als uw ziekenhuis is aangesloten bij Uw Zorg Online, dan kunt u ook daar uw gegevens opvragen. Zo heeft u altijd uw belangrijke medische gegevens bij de hand in één omgeving. Kijk in de app welke zorgverleners u kunt toevoegen.

Bij vragen over uwzorgonline kunt u hier online contact zoeken met de patienten helpdesk.

Regel met gemak uw zorg online!

In de patiëntenomgeving kunt u 24 uur per dag snel, veilig en online contact met uw huisarts hebben. Met uw eigen account logt u veilig in en hoeft u niet elke keer opnieuw uw gegevens in te voeren.

Hulp nodig? Bekijk de gebruikershandleiding en de instructievideo’s over het gebruik van Uw Zorg online via de app en de website van uw zorgverlener.

Herhaalrecepten aanvragen

Heeft u medicijnen nodig die u langdurig gebruikt en die eerder door uw huisarts zijn voorgeschreven? Dan kunt u online uw herhaalrecepten aanvragen.

Vragen stellen

Heeft u een medisch-inhoudelijke vraag waarop niet onmiddellijk een antwoord nodig is? Dan kunt u veilig een bericht naar uw zorgverlener sturen.

Afspraak inplannen

Wilt u een afspraak maken zonder wachttijd aan de telefoon, op een moment dat het u uitkomt? Dan kunt u hiervoor gemakkelijk gebruik maken van de webagenda.

Dossier bekijken

Wilt u inzicht in uw medische gegevens hebben? Dan kunt u online uw dossier bekijken.

Naar patiëntenomgeving

Registreren / inloggen


Ook beschikbaar via Uw Zorg online app

Vanaf nu zijn de online diensten van onze praktijk ook via een app beschikbaar: de Uw Zorg online app. Zo kunt u nog makkelijker via uw smartphone of tablet contact met ons hebben. Download de Uw Zorg online app in de App Store (iOS) of Google Play (Android).

Uw Zorg Online app
Regel met gemak uw zorg online