Afspraken maken – Th. Bakker huisartsenpraktijk – Sneek
Header afbeelding
Th. Bakker huisartsenpraktijk
Dr. Kuyperlaan 1 8603 AZ
Sneek

Afspraken maken

Bent u patiënt in onze praktijk en wilt u gebruik maken van de mogelijkheid om online een afspraak te maken? Dat kan als u zich eenmalig registreert op de site. Nadat u de registratie heeft aangevraagd dient u zich te identificeren bij ons in de praktijk. Daarna zullen wij u koppelen aan uw dossier en krijgt u de mogelijkheid om online afspraken te maken, medicijnen te bestellen of een vraag aan uw arts te stellen.

Uiteraard blijft het ook mogelijk om telefonisch een afspraak of visite in te plannen, een vraag te stellen of herhaalmedicatie aan te vragen. Wij vragen u om dit voor 10.00 uur te doen.

Twijfelt u of u een huisarts nodig heeft?

Kijk dan op thuisarts.nl. Deze site wordt beheerd door de Landelijke Huisartsen Vereniging en beantwoordt heel veel gezondheidsvragen. U kunt hier betrouwbare medische informatie vinden, zoals wat te doen bij koorts, maar ook over ernstige ziektebeelden. Klikt u dan op hier om deze site bekijken voordat u uw vraag stelt, een afspraak inplant, onze assistente belt of om informatie na te lezen als u bij de huisarts bent geweest.

 Informatie voor het maken van een afspraak

  • Een afspraak op het spreekuur duurt 10 minuten. U kunt daarin één onderwerp met de huisarts of de assistente bespreken. Heeft u meer onderwerpen, vraag dan een dubbel consult aan. De huisarts of assistente heeft dan meer tijd voor u.
  • Wilt u tijdig op uw afspraak aanwezig zijn. Als u iets later bent, heeft de arts of de assistente mogelijk minder tijd voor u beschikbaar.
  • Als u onverhoopt niet op uw afspraak kunt komen, wilt u de assistente dan zo spoedig mogelijk vooraf aan de afspraak hierover informeren. Wij kunnen dan weer iemand anders de gelegenheid bieden een afspraak te maken in uw plaats.
  • Natuurlijk hebben wij alle begrip voor omstandigheden waar u onverwacht mee te maken krijgt en waardoor u de afspraak onverhoopt niet kunt nakomen. Wilt u ons daarover – ook achteraf – informeren?
  • Een afspraak wordt soms ver van tevoren gemaakt. Wij kunnen u dan de dag tevoren per SMS een herinnering sturen. Graag ontvangen wij dan uw mobiele telefoonnummer.
  • Komt het voor dat u één of meerdere keren de afspraak met de huisarts, assistente of de Praktijkondersteuner niet kunt nakomen, dan kunnen wij u de kosten daarvan in rekening brengen. Deze rekening kan niet worden ingediend bij uw zorgverzekering; u dient deze zelf te betalen. Het hanteren van een wegblijftarief is conform de richtlijn van de Landelijke Huisartsenvereniging. Voor een enkelvoudig consult brengen we € 15,00 in rekening; voor een dubbel/langdurig consult: € 25,00.