Afspraken maken – Th. Bakker huisartsenpraktijk – Sneek
Header afbeelding
Th. Bakker huisartsenpraktijk
Dr. Kuyperlaan 1 8603 AZ
Sneek

Afspraken maken

Bent u patiënt in onze praktijk en wilt u gebruik maken van de mogelijkheid om online een afspraak te maken dan kunt u inloggen met uw DigiD en gebruik maken van UwZorgOnline. Heeft u geen DigiD dan kunt u deze hier aanvragen

Uiteraard blijft het ook mogelijk om telefonisch een afspraak of visite in te plannen, een vraag te stellen of herhaalmedicatie aan te vragen. Wij vragen u om dit voor 10.00 uur te doen.

Twijfelt u of u een huisarts nodig heeft?

Kijk dan op thuisarts.nl. Deze site wordt beheerd door de Landelijke Huisartsen Vereniging en beantwoordt heel veel gezondheidsvragen. U kunt hier betrouwbare medische informatie vinden, zoals wat te doen bij koorts, maar ook over ernstige ziektebeelden. Klikt u dan op hier om deze site bekijken voordat u uw vraag stelt, een afspraak inplant, onze assistente belt of om informatie na te lezen als u bij de huisarts bent geweest.

 Informatie voor het maken van een afspraak

  • Een afspraak op het spreekuur duurt 10 minuten. U kunt daarin één onderwerp met de huisarts of de assistente bespreken. Heeft u meer onderwerpen, vraag dan een dubbel consult aan. De huisarts of assistente heeft dan meer tijd voor u.
  • Wilt u tijdig op uw afspraak aanwezig zijn. Als u iets later bent, heeft de arts, de praktijkondersteuner of de assistente mogelijk minder tijd voor u beschikbaar.
  • Als u onverhoopt niet op uw afspraak kunt komen, wilt u de assistente dan zo spoedig mogelijk vooraf aan de afspraak hierover informeren. Wij kunnen dan weer iemand anders de gelegenheid bieden een afspraak te maken in uw plaats.
  • Natuurlijk hebben wij alle begrip voor omstandigheden waar u onverwacht mee te maken krijgt en waardoor u de afspraak onverhoopt niet kunt nakomen. Wilt u ons daarover – ook achteraf – informeren?
  • Een afspraak wordt soms ver van tevoren gemaakt. Heeft u een afspraak bij de praktijkondersteuner dan sturen wij u de dag tevoren per SMS een herinnering. Graag ontvangen wij dan ook uw mobiele telefoonnummer. Wijzigt uw mobiele nummer geeft u ons dit dan tijdig door via het online formulier.
  • Komt het voor dat u één of meerdere keren de afspraak met de huisarts, assistente of de Praktijkondersteuner niet kunt nakomen, dan kunnen wij u de kosten daarvan in rekening brengen. Deze rekening kan niet worden ingediend bij uw zorgverzekering; u dient deze zelf te betalen. Het hanteren van een wegblijftarief is conform de richtlijn van de Landelijke Huisartsenvereniging. Voor een enkelvoudig consult brengen we € 15,00 in rekening; voor een dubbel/langdurig consult: € 25,00.